Biografie


Nederlandstalige Gezelligheid op zijn best!


Denys staat met een uitgebreid repertoire voor feest en gezelligheid!

Denys ( Dennis Rietberg ) uit Lichtenvoorde is vanaf jonge jaren bezig met muziek. Altijd was er wel een podium te vinden om te gaan staan. 

Vanaf 2008 was hij samen met Oswin onderweg onder Partymix en werd menige zaal, café en feesttent op zijn kop gezet met als hoogtepunten een aantal optredens op de Zwarte Cross.

In 2018 besloot Denys solo te gaan om in 2019 zijn eerste nummer Jij laat mijn bloed weer sneller stromen, uit te brengen.

2019 was dan ook een jaar om het repertoire uit te breiden, zodat Denys van Gevoelig tot Feest kan brengen. Het repertoire van Denys bestaat nu uit eigen nummers, allen met een eigen karakter, aangevuld met andere feestelijke nummers, uit het Nederlandse genre, maar ook een Duitse Schlager, Engelse evergreen of ballad kan voorbij komen.

In mei 2020 werd Hey Meissie uitgebracht, een zomers swingend liedje en in november 2020 Jonge god van 50, rock en rol met een knipoog naar de midlife. Januari 2021 kwam Guus kom naar Huus uit om 2021 swingend te beginnen en dit nummer loopt heerlijk en werd supergoed opgepikt door verschillende zenders en door het publiek.

In augustus 2021, is Nou je doet maar! uitgebracht. Dit nummer begint rustig en eindigt in een feestje.

3 februari 2022 is Mooie Meisjes uitgekomen. Een cover van Arne Jansen, uit 1975 met een gezellige eigentijdse sound.

De coranabeperkingen zijn bijna voorbij dus we kunnen niet wachten om weer voor u op te mogen treden.

Vorig jaar hebben al verschillende optredens mogen verzorgen o.a. bij De Domme Aanleg, De Hofnar en op verschillende feesten in het land.

Op dit moment komen de aanvragen weer binnen en ik hoop jullie weer tegen te komen op een gezellig feestje of evenement.


Dus boek Denys via het contactformulier of eventueel rechtstreeks en hopelijk tot zeer binnenkort!!!

Denys

Denys laat oude tijden herleven met ‘Jonge god van 50’